Αρχική Σελίδα

Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αν και είμαστε πρώτη συνεργασία, η επιχείρησή σας άφησε μια πολύ βαθιά εντύπωση σε με. Είστε πολύ τίμια επιχείρηση.

—— Jim Holf

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τα προϊόντα σας είναι πολύ καλά. Την επόμενη φορά θα συνεχίσω να αγοράζω. Αξίζει για να συστήσει την επιχείρηση.

—— Susan Vird

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

   

   

  Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

  Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Η Co. βιοτεχνολογίας της Σαγκάη Yaxin, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2008, είναι αφιερωμένος κατασκευαστής στους τομείς των ανασυνδυαζόμενων ενζύμων που εκφράστηκαν με το σύστημα Ε. COLI στην Κίνα. Η επιχείρηση παρέχει μόνο τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες παγκοσμίως, και μέσω της συνεργασίας με τις επιχειρήσεις φαρμακευτικών ειδών και βιοτεχνολογίας, Yaxin Biotechnology Ltd αναπτύσσει συνεχώς τα προϊόντα seriers. Και ανασυνδυαζόμενο trypsin και ανασυνδυαζόμενο carboxypeptidase Β, με την υψηλότερη επιλεκτικότητα και την ειδική δραστηριότητα, εφαρμόζονται ειδικά στον τομέα της ανασυνδυαζόμενης ινσουλίνης και των ανάλογων ινσουλίνης κατασκευαστικός από τους πελάτες μας παγκοσμίως.

  Ανασυνδυαζόμενο trypsin προσαρμόζεται στα τυποποιημένα «ένζυμα USP το 2015 που χρησιμοποιούνται ως βοηθητικό υλικό φαρμακευτικό κατασκευάζω-ανασυνδυαζόμενο trypsin», το οποίο χρησιμοποιείται στην καλλιέργεια κυττάρων. Και το ανασυνδυαζόμενο aprotinin (trypsin ανασταλτικός παράγοντας, BPTI) είναι ένα άλλο προϊόν στον τομέα κυτταροκαλλιέργειας.

  Το YaxinBio επιμένει «σε επιστημονικό και τη τεχνολογική καινοτομία», κύρια ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των προϊόντων. Τα κύρια προϊόντα είναι: ανασυνδυαζόμενο ανθρώπινο trypsin (PRSS, RHT), ανασυνδυαζόμενο χοίρειο trypsin το (RPT), ανασυνδυαζόμενο carboxypeptidase Β, ανασυνδυαζόμενο πρωτεϊνικό Α, ανασυνδυαζόμενο chymotrypsin, ανασυνδυαζόμενο enterokinase, ανασυνδυαζόμενο aprotinin (trypsin ανασταλτικός παράγοντας, BPTI), V8, και λοιποί.

  Θέτουμε τον επιχειρηματικό στόχο μας όπως-να είσαι επαγγελματικός κατασκευαστής των ανασυνδυαζόμενων ενζύμων, εξυπηρετεί τους φαρμακευτικούς κατασκευαστές στον κόσμο.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. zhao

Τηλ.:: +86-21-54336492

Φαξ: 86-21-54336593

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)