Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑνασυνδυαζόμενο Aprotinin

Ανασυνδυαζόμενη Trypsin συγκεκριμένη δραστηριότητα ανασταλτικών παραγόντων (πρωτεΐνη ΕΕΠ το /mg) ≥ 3,0

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Αλληλοuχία Trypsin βαθμού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Αλληλοuχία Trypsin βαθμού για τις πωλήσεις
Αν και είμαστε πρώτη συνεργασία, η επιχείρησή σας άφησε μια πολύ βαθιά εντύπωση σε με. Είστε πολύ τίμια επιχείρηση.

—— Jim Holf

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τα προϊόντα σας είναι πολύ καλά. Την επόμενη φορά θα συνεχίσω να αγοράζω. Αξίζει για να συστήσει την επιχείρηση.

—— Susan Vird

Είμαι Online Chat Now

Ανασυνδυαζόμενη Trypsin συγκεκριμένη δραστηριότητα ανασταλτικών παραγόντων (πρωτεΐνη ΕΕΠ το /mg) ≥ 3,0

Κίνα Ανασυνδυαζόμενη Trypsin συγκεκριμένη δραστηριότητα ανασταλτικών παραγόντων (πρωτεΐνη ΕΕΠ το /mg) ≥ 3,0 προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ανασυνδυαζόμενη Trypsin συγκεκριμένη δραστηριότητα ανασταλτικών παραγόντων (πρωτεΐνη ΕΕΠ το /mg) ≥ 3,0

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YAXINBIO
Αριθμό μοντέλου: RTI16-s

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100mg
Χρόνος παράδοσης: 7 ημέρες
Όροι πληρωμής: D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, D/A, L/C,
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Ανασυνδυαζόμενος Trypsin ανασταλτικός παράγοντας

Αριθμός καταλόγων: Rti16-s
CAS: 9087-70-1
Πηγή: Ο ανασυνδυαζόμενος trypsin ανασταλτικός παράγοντας είναι μια γενετικά κατασκευασμένη πρωτεΐνη που εκφράζεται σε E.coli
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20℃ ή κατωτέρω
Πρωτεϊνική ακολουθία: Η ακολουθία αμινοξέος ανασυνδυαζόμενου trypsin ανασταλτικού παράγοντα είναι ίδια με το βοοειδή παραγόμενο από τον πνεύμονα trypsin ανασταλτικό παράγοντα

1.DESCRIPTION
Trypsin ο ανασταλτικός παράγοντας είναι ένας ανταγωνιστικός ανασταλτικός παράγοντας πρωτεάσεων σερίνης που εμποδίζει trypsin, chymotrypsin, kallikrein και plasmin. Trypsin ο ανασταλτικός παράγοντας διαμορφώνει τα σταθερά συγκροτήματα με και εμποδίζει τις ενεργές περιοχές των ενζύμων. Η σύνδεση είναι αντιστρέψιμη με τα περισσότερα trypsin συγκροτήματα παράγοντας-πρωτεάσεων και διαχωρισμός στο pH <3>

 

2.RECOMMEND ΧΡΗΣΗ
Η αποτελεσματική συγκέντρωση είναι equimolar με την πρωτεάση. Συστήστε ότι η σύνδεση είναι pH>6.0 και θα χωρίσει στο pH <3>
3.STABILITY ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Σταθερότητα της αποθήκευσης: Το ανασυνδυαζόμενο trypsin υγρό ανασταλτικών παραγόντων πρέπει να αποθηκευτεί κάτω από -20℃ στο σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο. Δεν είναι σταθερό μέσα σε 6 μήνες σε 2-8℃.It είναι καμία απώλεια δραστηριότητας μετά από το 6 επαναλαμβανόμενο φορές πάγωμα και το ξεπαγώνω.
Σταθερότητα της μεταφοράς: Το προϊόν είναι σταθερό από την μπλε μεταφορά μόνωσης πάγου.

4.PRODUCT ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ
Ζωική προέλευση ελεύθερη: Ο ανασυνδυαζόμενος trypsin ανασταλτικός παράγοντας δεν είναι καμία εξωγενής μόλυνση ιών, και οποιοδήποτε υλικό ζωικής προέλευσης δεν χρησιμοποιείται στη διαδικασία παραγωγής.
Σταθερή ποιότητα: Η μαζική παραγωγή μπορεί να εξασφαλίσει σταθερή και συνεχή παραγωγή batch. Δεν είναι καμία διαφορά μεταξύ της batch και η ποιότητα των προϊόντων είναι σταθερή.
Υψηλή αγνότητα: Υψηλότερη συγκεκριμένη δραστηριότητα. Τα πρωτεϊνικά υπολείμματα οικοδεσποτών είναι λιγότερο από τα όρια των βιολογικών προϊόντων.
Συμμόρφωση με τις ρυθμιστικές απαιτήσεις: Ο εξοπλισμός παραγωγής και το περιβάλλον παραγωγής συμμορφώνονται με τις σχετικές ρυθμιστικές απαιτήσεις, και η διαδικασία παραγωγής είναι στην πλήρη συμμόρφωση με NSF ISO 9001: οδηγίες ποιοτικών συστημάτων του 2015 και της κκπ.
Πλήρη ποιοτικά έγγραφα: μπορούμε να παρέχουμε τα σχετικά κανονικά αρχεία υποστήριξης μέσα σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών.

6.PRODUCT ΧΡΗΣΗ
Trypsin ο ανασταλτικός παράγοντας είναι ένας ανταγωνιστικός ανασταλτικός παράγοντας πρωτεάσεων σερίνης που εμποδίζει trypsin, chymotrypsin, kallikrein και plasmin. Trypsin ο ανασταλτικός παράγοντας διαμορφώνει τα σταθερά συγκροτήματα με και εμποδίζει τις ενεργές περιοχές των ενζύμων. Ο ανασυνδυαζόμενος trypsin ανασταλτικός παράγοντας είναι με τις ισοδύναμες ιδιότητες έναντι του εγγενούς trypsin ανασταλτικού παράγοντα και μπορεί να αντικαταστήσει εγγενές trypsin για να χρησιμοποιήσει σε ποικίλες βιοτεχνολογικές διαδικασίες, όπως η παρεμπόδιση της δραστηριότητας πρωτεάσεων σερίνης στην ανασυνδυαζόμενη πρωτεϊνική παραγωγή, την κυτταροκαλλιέργεια και ούτω καθεξής.


 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss Eland

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)